În timpul unui control de rutină, doctorul lui l-a întrebat dacă poate să-i facă analizele necesare și la inimă, plămâni și sânge, descoperind astfel că are o tumoare la un plămân. „M-a întrebat ce vreau să facă și i-am zis să o scoată ”, a povestit chitaristul.

Cancerul nu s-a extins așa că după o operație de cinci ore i-a fost scoasă o parte din plămân și pentru moment este sănătos. Dar Ronnie, care a fumat timp de 50 de ani,  a refuzat să facă chimioterapie, potrivit Daily Mail, dar nu pentru că el crede că nu va avea efect, ci pentru că nu vrea să-și piardă podoaba capilară.

Chitaristul formației The Rolling Stones, diagnosticat cu cancer. Și-a întristat fanii cu anunțul lui. Artistul a refuzat să facă chimioterapie, pentru că…SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și:Actorii din „Liceenii” s-au revăzut după 30 de ani de la lansarea filmului care i-a făcut celebri:  „Reuniunea de clasă”

A refuzat să facă chinioterapie

„Nu vreau să-mi pierd podoaba capilară. Părul meu nu va pleca nicăieri. Am zis în niciun caz și continui să cred că totul va fi bine, dar nu ştii niciodată ce se poate întâmpla”, a declarat chitaristul .

Cu toate acestea, el a recunoscut că  că s-a pregătit să spună ”rămas bun” familiei sale după ce a primit diagnosticul.

„Oamenii trebuie să se controleze. Eu am fost foarte norocos, dar am avut mereu un înger păzitor care a avut grijă de mine. În mod firesc nu ar fi trebuit să mai fiu aici”, a mai spus Ronnie, dezvăluind că a fost suprins că nu s-a îmbolnăvit mai devreme, având în vedere stilul de viaţă pe care l-a dus, potrivit The Guardian. Totodată, el a anunțat pe Twitter că se simte bine și este gata să plece în turneu și să-și vadă fanii.

Ronnie a adoptat un stil de viață mai sănătos, după ce soția lui,  Sally Humphreys, a adus pe lume două fetițe gemene. 


Citește și: