A reușit să se mențină în formă și este mama unei fete superbe. A încheiat o căsnicie și a fost chiar și înșelată, după cum singură recunoaște. Chiar dacă pare că e o norocoasă, realitatea e că Dana Săvuică are un regim de viață draconic și asta se vede. Îi plac călătoriile și nu mai consumă carne de ani buni.

Vârsta își spune totuși cuvântul, dar asta nu știe decât Dana Săvuică. Chiar dacă arată trăznet și face senzație pe la evenimentele mondene, Dana Săvuică recunoaște că nu mai este vreo tinerică.

Am și eu hachițele mele!”

Are 52 de „primăveri” bătute pe muchie și o căsnicie eșuată la activ. Dana este trecută prin viață, dar a învățat cum să se mențină tânără, chiar dacă ceasul bilogic nu stă nici pentru ea.

„Nu trebuie să mă invidieze careva, pentru că am și eu hachițele mele. Primul lucru pe care l-am învățat și, e o experiență îndelungată, mai ales în lumea modei, am învățat să-mi cunosc foarte bine corpul și știu să-l îmbrac, astfel încât să ascund micile defecte și să-mi pun în valoare ceea ce am mai frumos. (…).

Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani. Vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru? 

Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură, măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții!”, a declarat Dana Săvuică pentru Click!.

Până și ea a fost înșelată

Dana Săvuică a recunoscut, într-un final, care au fost motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu. Unul dintre acesta a fost și faptul că a fost înșelată.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele.

Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, la Pro TV.

Dana a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani. Cei doi au împreună o fiică.

Vezi și Dana Săvuică, la un pas să paralizeze: ”Trăgeau de coloana mea ca să se deschidă vertebrele”

Citește și:

Lizzo, artista care vrea să spargă barierele frumuseții

Prințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei