Kim Kardashian, al cărui al treilea copil s-a născut în urmă cu patru zile, fiind adus pe lume de o mamă surogat, a prezentat recent, pe o rețea socială, o pernă pentru alăptat. A fost momentul în care multe dintre fanele ei s-au întrebat dacă există posibilitatea ca vedeta să-și alăpteze micuța.

Conform Daily Mail, care a stat de vorbă cu un expert, răspunsul e pozitiv, pentru că lactația poate fi indusă.

Potrivit expertului, lactația poate fi indusă chiar și fără medicamente, dacă femeia în cauza a născut în trecut. Acesta este și cazul lui Kim, care are deja doi copii, născuți în 2015 și, respectiv, 2013. În cazul cel mai fericit, doar ținând bebelușul la piept se poate întâmpla ca lactația să se declanșeze.

Acest lucru e însă extrem de dificil, dacă nu imposibil, atunci când femeia nu a născut niciodată, mai spune expertul.

Iar dacă lactația nu se declanșează astfel, se poate face terapie hormonală cu estrogen și progesteron. Sunt necesare, însă, și alte medicamente și plante. Acest tratament ar trebui început cu ceva vreme înainte ca bebelușul să vină pe lume.

O altă variantă pentru vedeta de reality-show, în vârstă de 37 de ani, este să apeleze la o femeie care a născut cu ceva vreme în urmă, care încă mai are lapte, practică folosită de multă vreme, inclusiv în România.

În ceea ce o privește pe cea mai nouă membră a familiei West, o fetiță perfect sănătoasă de 3,3 kilograme, Kim a declarat că ea și soțul ei nu au ales încă un nume și că nu au nicio idee.

Citește și: