Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco s-au aflat miercuri (22 iunie) în Oslo, Norvegia, pentru a participa la deschiderea expoziției „Sailing the Sea of Science”, la Muzeul Fram. cei doi soți și gemenii lor, prințul moștenitor Jacques și prințesa Gabriella, au luat prânzul cu Regele Harald și regina Sonja, la ferma regală Bygdø, din Oslo. Până aici nimic ieșit din comun, numai că Prințul Albert și Prințesa Charlene au fost surprinși sărutându-se la evenimentul respectiv. Sărut e mult spus, căci fața lui Charlene de Monaco exprimă mai degrabă repulsie, decât plăcere. Mai mult, între ei era și o distanță considerabilă.

Oslo 20220622.Crown Prince Haakon, Prince Albert II, Charlne of Monaco and the children during the opening of the new exhibition „Sailing the Sea of Science” at the Framm Museum in Oslo.
Photo: Javad Parsa / NTBSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ce spune expertul în limbaj corporal despre sărutul dintre Charlene de Monaco și Prințul Albert

Un expert în limbajul trupului a analizat, pentru publicația Express.co.uk, fotografia cu sărutul bizar. „Poza lor de grup, cu copiii, exprimă un limbaj corporal ceva mai sincronizat decât am mai văzut în ultima vreme, la ei. Amândoi stăteau atât de aproape, încât brațele și talia par a fi lipite, chiar dacă Charlene și-a înclinat capul în direcția opusă. Dar sărutul nu e executat la fel de bine. Poziția corpului pare ciudată, la amândoi, iar mâna lui Charlene nu face nimic mai mult decât să atingă spatele lui Albert. Amândoi și-au țuguiat buzele în timp ce se sărutau, dar au făcut-o mai mult de ochii lumii. Este posibil să fi fost un sărut de bun venit sau de rămas bun”, a remarcat expertul.

Prințesa Charlene și boala misterioasă

Prinţul Albert de Monaco ar fi semnat un „contract” prin care se angajează să-i plătească soţiei sale 12 milioane de euro pe an pentru a-şi îndeplini îndatoririle regale, scrie presa franceză. Asta înseamnă, în principal, ieșiri în public alături de el și de copii și participarea la diverse evenimente. Prinţesa Charlene de Monaco şi-a petrecut o mare parte din 2021, dar şi începutul lui 2022, departe de familie. După 8 luni în Africa de Sud şi alte 4 luni la tratament în Elveţia, ea s-a întors în Principat în luna martie. Motivul invocat ar fi fost că fosta înotătoare olimpică ar fi contractat o infecție a sinusurilor în timpul unei călătorii de caritate în țara sa natală, Africa de Sud, iar boala ar fi ținut-o internată timp îndelungat.

Citește și: Charlene de Monaco, cea mai nefericită prințesă din lume. Imaginile care spun totul despre suferința ei

Citește și: Charlene din Monaco rupe tăcerea și vorbește pentru prima dată despre problemele sale de sănătate: „Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să mă grăbesc”