Invitată într-o emisiune TV, Cher, în vârstă de 72 de ani, a povestit întâmplarea. Totul se petrecea în anii 80, când ea și Meryl Streep se aflau acasă la actrița acum în vârstă de 68 de ani. La un moment dat, Cheryl a spus că-i e poftă de înghețată și a propus să iasă amândouă ca să cumpere. Cher a mărturisit că se temea, cartierul în care stătea Meryl fiind la granița dintre ”Mica Italie” și Chinatown. Meryl i-a dat însă asigurări că e sigur, așa că au ieșit din casă.

Însă de la primii pași pe stradă au văzut un individ care lovea cu o cărămidă într-o mașină. Apoi, după un colț, au văzut un alt individ masiv, care trăgea de hainele unei femei, cu intenția clară de a o agresa sexual.

Două femei curajoase

Însă în loc să fugă, cele două au început să țipe și s-au îndreptat către agresor. Acesta și-a luat ochii de la victimă, îndreptându-se către cele două. Meryl și Cher s-au înțeles din priviri și au început să alerge fiecare în cealaltă direcție, agresorul alergând debusolat printre cele două.

Nu doar că nu au dispărut de la locul faptei, dar Cher și Meryl au mers la victimă și au ajutat-o să se adune, ca să poată părăsi cât mai repede zona. Au descoperit că și ea era actriță debutantă și că lucra într-o cafenea din apropiere.

Îndată ce i-a trecut sperietura și le-a recunoscut pe salvatoarele ei, tânăra a mărturisit că toată lumea va fi invidioasă pe faptul că a fost salvată de faimoasele (și atunci) Cher și Meryl Streep.

Foto: NorthFoto

Vezi și Meryl Streep a fost bătută în plină stradă. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Dezvăluirea dureroasă făcută de actriță

Citește și: