Aflată în izolare, în casa ei din Malibu, Cher a declarat într-un interviu acordat El Pais că, desi condițiile ei de izolare sunt, poate, mai bune decât ale altora, și ea trece prin momente dificile.

„Este evident, dar nu pot să nu mă întristez”. Îşi sună mama în vârstă de 92 de ani în fiecare zi. Chiar dacă ea locuieşte „la capătul străzii” şi ar putea să meargă să o vadă de departe, preferă să o apeleze.

Artista, care şi-a anulat, ca mulţi alţii, concertele programate anul acesta, din cauza pandemiei, locuieşte împreună cu fiul ei, Elijah Blue, în vârstă de 43 de ani, şi cu soţia lui.

„Mi-e frică. Sunt astmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă”, a declarat ea.

În ziolare, Cher a spus că a început un nou proiect artistic, însă nu a oferit detalii. Ea a lansat recent o versiune în limba spaniolă a melodiei „Chiquitita” (Abba) cu scopul de a strânge bani pentru lupta împotriva Covid-19 prin Unicef.

„M-am gândit că trebuie să fac ceva, nu puteam sta cu braţele încrucişate”, a adăugat ea. Videoclipul a fost filmat în casa ei şi a fost lansat pe 9 mai. Pentru această piesă, ea a luat lecţii de limbă spaniolă şi se arată încântată de rezultat.

Vezi și După Cher, o altă actriță celebră recunoaște că are un copil transsexual. Ce spune despre el

Citește și: