Abia își revenise după problemele grave de sănătate și după vestea tulbutătoare că fiul ei Chaz s-a transformat în femeie, însă probleme nu s-au terminat deloc pentru celebra artistă. Cher a mărturisit că trăiește un adevărat calvar și îi e frică îl va pierde și pe celălalt fiu al ei, Elijah Blue, care a ajuns pe marginea prăpastiei după moartea tatălui său.

Cher are probleme mari. Trece printr-un adevărat calvar din cauza fiului ei. „Nu mai vrea să trăiască. Fiul ei o să o bage în mormânt”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Potrivit Radar Online, celebra artistă, în vârstă de 71 de ani, le-a dezvăluit apropiațiilor  că nu mai vrea să trăiască din cauza faptului că nu mai știe cum să-și salveze fiul, care are un comportament înspăimântător  de când a murit tatăl lui, cântărețul de muzică rock Gregg Allman.  Acesta a decedat pe 27 mai la vârsta de 69 de ani din cauza cancerului.

Citește și: Ce a îmbătrânit Richard Gere. Iată cum a fost surprins în vacanță

Fiul ei Elijah o înspăimântă cu comportamentul lui

De la decesul fostului ei soț, cu care a fost căsătorită din 1975 până în 1979,  Cher trăiește cu o teamă cumplită că fiul său, Elijah, se va întoarce la vechile obiceiuri și se va reapuca de consumul de droguri, acesta șocând-o cu niște fetișuri înfiorătoare și tulburări de comportament.

Mark Groubert, un prieten apropiat al lui Elijah, a mărturisit pentru Radar Online că fiul lui Cher are o obsesie pentru nazism și pentru criminalul cu sânge rece Charles Manson. „ Elijah a început să-i scrie lui Manson, iar el i-a răspuns. Manson i-a spus că este un mare fan al fraților Allman și l-a invitat pe Elijah să se distreze împreună la închisoare. I-am zis că dacă presa află vreodată că îl vizitează pe Manson, mama lui va fi devastată”, a spus Mark. „Dar el deja a început să facă planuri să-l viziteze pe Manson”, a mai adăugat el.

Citește și: ANDREEA BĂNICĂ: ”Să fii alături de copiii tăi este cel mai important lucru”

Are o pasiune pentru naziști

„Fetișul lui Elijah pentru naziști s-a declanșat atunci când a reușit s-o salveze pe soția sa dintr-un cult sexual german. Atunci, și-au vorbit să trăiască precum un cuplu german din Evul Mediu. Elijah ar fi vrut să vândă această poveste la o televiziune pentru a face un reality show”, a mai povestit  Mark, spunând că fiul lui Cher a început să colecționeze o grămadă de lucruri naziste și reviste cu trupele SS, iar toate aceste lucruri au înspăimântat-o pe artistă, care e disperată pentru că nu știe cum să-și ajute fiul. Cher s-a chinuit ani la rândul să-l țină pe Elijah departe de consumul de heroină, dar acum nu știe ce să mai facă pentru el.

Foto: Northfoto

Citește și: