Un reprezentant al legendarei artiste, în vârstă de 70 de ani, a explicat pentru Page Six că Cher trece prin momente extrem de grele, fiind foarte îngrijorată pentru că starea de sănătate a mamei ei este din ce în ce mai precară și trebuie să stea lângă ea, pentru că se teme că o va pierde. „Cher este îngrijorată pentru mama ei. Aceasta are 90 de ani și nu vrea să fie departe de ea. Starea ei de sănătate este fragilă”, a spus reprezentantul.

Filmul „Lifetime”, despre criza de apă potabilă din Flint , Michigan, urma să se filmeze în Toronto, însă artista susține că nu poate să părăsească Los Angeles-ul.

„Din păcate, nu pot să părăsesc Los Angeles-ul pentru că mă confrunt cu o problemă foarte serioasă de familie care mă împiedică să particip la filmări în aprilie. Acesta era un proiect atât de drag și de apropiat de inimă mea și abia așteptam să ajut la spunerea acestei povești”, a declarat și artista pentru revista Variety. Cher a fost foarte activă în eforturile de ajutorare a crizei din  Flint, unde apa potabilă a fost contaminată cu plumb. Potrivit Page Six,  în ianuarie, ea a cumpărat „o mare cantitate de apă și a trimis-o în Flint“ pentru a le oferi ajutor celor 100.000 de locuitori.

Cher se luptă de ani buni cu virusul Epstein-Barr

Geoergia Holt, mama lui Cher, are 90 de ani, și a fost, de asemenea, cântăreață și actriță, aceasta jucând în filme și seriale precum “I Love Lucy” și “The Adventures of Ozzie & Harriet.”

Mai mult, nici artista se pare că nu ar sta prea bine cu sănătatea. Tabloidele americane au anunțat în ultimii doi ani că legenda muzicii și chiar a culturii pop se luptă de ani buni cu virusul Epstein-Barr, ce i-ar fi afectat organele. Mai mult, jurnaliștii scriau că zilele ei ar fi numărate.