Cher nu doar că se află în continuare în turneu cu promovarea noului ei album, dar a devenit și fotomodel. Ea este imaginea noii colecții de primăvară -vară a brandului  DSquared2, alături de Hailey Baldwin Bieber și  Abby Champion. La cei 73 de ani, Cher arată spectaculos și parcă întinerește în loc să îmbătrânească. Artista a dat chiar ea vestea pe rețelele de socializare, unde a făcut publice mai multe imagini de la ședința foto, cât și clipul care poate fi urmărit  în Times Square.

Cher este noua iamgine DSquared2, alaturi de Hailey Baldwin BieberSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În 2017, s-a scris că Cher a fost la un pas de moarte. Ea avea probleme mari din cauza virusului Epstein-Barr și a avut o infecție puternică ce i-ar fi afectat organele. Mai mult, se scria că artistei i-au cedat rinichii și că avea nevoie de un  transplant. Deși Cher nu a confirmat niciodată informațiile, la acea vreme, ea și-a petrecut o grămadă de timp prin spitale și era surprinsă de paparazzi tot mai slăbită.

De atunci se pare că și-a revenit complet. Anul trecut a fost în turneul „Here We Go Again” , iar pentru anul acesta a anunțat deja spectacolele din martie până în mai.

Cher  și-a lansat anul trecut cel de-al 26-lea album. E vorba despre „Dancing Queen”, o compilație de reinterpretări ale marilor succese semnate de ABBA. Ideea i-a venit după ce a jucat în 2018  în musicalul „Mamma Mia! Here We Go Again” . Vocea lui Cher extrem de puternică se potrivește surprinzător de bine cu  stilul disco al suedezilor de la ABBA. În plus, cântăreața și-a lansat și propiul ei parfum.

 

View this post on Instagram

 

I’m in Times Square !? What’s Next ? #D2SS20

A post shared by Cher (@cher) on

 

Citește și: