Cher va împlini 76 de ani în luna mai, dar nu-și arată deloc vârsta. Legendara artistă arată spectaculos și parcă întinerește în loc să îmbătrânească. Cher a fost surprinsă de paparazzi, la o plimbare pe străzile din Beverly Hills, alături de o prietenă, iar imaginile dovedesc clar că timpul a fost blând cu ea. Îmbrăcată într-o pereche de colanți negri cu dungă bej, tricou și sacou negru, asoratat cu un fes și masca pe față, nu-i dai mai mult de 40 de ani, artista având un look chic și  fiind într-o formă de invidiat. Ea și-a completat outfit-ul cu o geantă negru cu alb și o pereche de sandale negre. 

 

Music superstar Cher shows how sheŐs turning back time at 75 whilst running errands in Beverly Hills looking chic and fashionable.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În 2017, s-a scris că Cher a fost la un pas de moarte. Ea avea probleme mari din cauza virusului Epstein-Barr și a avut o infecție puternică ce i-ar fi afectat organele. Mai mult, se scria că artistei i-au cedat rinichii și că avea nevoie de un  transplant. Deși Cher nu a confirmat niciodată informațiile, la acea vreme, ea și-a petrecut o grămadă de timp prin spitale și era surprinsă de paparazzi tot mai slăbită.

De atunci se pare că și-a revenit complet. În 2019, a fost în turneul „Here We Go Again”  și chiar a revenit pe scenă, după ce a lansat  cel de-al 26-lea album. E vorba despre „Dancing Queen”, o compilație de reinterpretări ale marilor succese semnate de ABBA. Ideea i-a venit după ce a jucat în 2018  în musicalul „Mamma Mia! Here We Go Again” . Vocea lui Cher extrem de puternică se potrivește surprinzător de bine cu  stilul disco al suedezilor de la ABBA. În plus, cântăreața și-a lansat și propiul ei parfum.

După apariția în „Mamma Mia”, Cher a fost întrebată ce face pentru a-și menține prospețimea tenului. Iar ea nu s-a sfiir și a răspuns imediat. Sinceritatea eia uimit pe toată lumea: ”Machiaj. 2,5 kilograme de machiaj”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

I’m in Times Square !? What’s Next ? #D2SS20

A post shared by Cher (@cher) on

Foto: profimedia

Citește și: