Tânăra are acasă o colecție de 300 de păpuși Barbie, așa explicându-se fascinația sa pentru acest tip de siluetă. Și-a anunțat mama, încă de acum câțiva ani, că intenționează să ajungă o păpușă Barbie în varianta reală. Aceasta nu a crezut, inițial, că visul fetei sale va ține mult. Însă anii au trecut, iar Gabriela a făcut pași concreți pentru a-și îndeplini visul.

Fata și-a pus extensii blonde, gene false, a învățat să se machieze pentru a obține aspectul de păpușă, și-a mărit buzele.

A urmat augmentarea bustului, de la cupa C la cupa G, realizată în septembrie. Însă e doar începutul. Urmează să-i fie îndepărtate mai multe coaste, să-și facă un implant în partea dorsală și o nouă mărire de sâni.

Gabriela recunoaște că petrece peste 3 ore pe zi pregătindu-se pentru a ieși din casă. Admite că nu e un stil de viață pentru oricine și necesită multe eforturi, inclusiv de ordin financiar. Ea investește în propria imagine circa 1.500 de dolari pe lună. Mama sa se declară mândră de Gabriela, însă recunoaște că e puțin îngrijorată, dorindu-și în primul rând ca starea sănătății fiicei sale să nu aibă de suferit.

Gabriela JirackovaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mulți ar putea crede că acest travesti la care recurge fata trădează o încredere de sine scăzută. În realitate, însă, spune Gabriela, ea e mulțumită de felul în care arată, fără vreo ajustare. Totuși, imaginea artificială îi e mai mult pe plac.

Gabriela nu are nicio problemă cu faptul că aspectul său devine, pe zi ce trece, unul de plastic, artificial. ”Oricum, în ziua de azi, nimic natural nu a mai rămas”, spune ea.

Foto: NorthFoto

Vezi și Te înfiori! Iată cum arată o fană extremă a actriței Angelina Jolie! Galerie foto

Citește și: