După ani în care a părut că ține doliu după prințul Harry, iată că Chelsy Davy trăiește o dragoste din nou. Destăinuirea a fost făcută chiar de ea, într-un interviu recent.

Ajunsă acum la 34 de ani, blonda, care a fost perechea prințului în perioada 2004 – 2011, declară că e mulțumită de viața ei. ”Sunt foatre fericită legat de unde am ajuns. Sunt mulțumită de toate”, a spus ea.

Tânăra are o afacere cu bijuterii, un deavărat imperiu, și își împarte timpul între Marea Britanie și Africa de Sud. Întrebată despre viața personală, Chelsy a confirmat că există cineva în viața ei. ”Da, există cineva și sunt foaret îndrăgostită, dar totul e nou și nu vreau să spun mai multe”, a explicat ea.

Chelsy Davy, la nunta printesei EugenieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Întrebată despre fostul ei iubit, prințul Harry, și actuala lui soție, Meghan Markle, Chelsy a refuat să comenteze.

Mulți spun că Chelsy ar fi putut ajunge fătă probleme ducesă, soție a prințului Harry. Însă mult mai tâmăra Chelsy, de atunci, nu suporta atenția pe care i-o dădeau tabloidele. Chiar ea declara în urmă cu ceva vreme: ”Era foarte dificil. Nu puteam face față. Eram tânără, încercam să fiu un copil normal și a fost oribil”.

”Totul era la vedere. O nebunie, foarte înspăimântător și inconfortabil”, a mai spus Chelsy despre acea perioadă.

Vezi și Fosta iubită a lui Harry se mărită! În sfârșit a trecut peste prinț

Citește și: