Chelsea și soțul ei, Mac Mezvinsky, căsătoriți din 2010, au împreună o fetiță de 4 ani, Charlotte, și un băiețel pe nume Aidan, în vârstă de 3 ani.

Cea care a dat vestea, pe Twitter, a fost chiar Chelsea, în vârstă de 39 de ani.

”În această dimineață s-a născut fiul nostru, Jasper Clinton Mezvinsky. Suntem copleșiți de fericire și recunoștință și abioa așteptăm să îl prezentăm surorii și fratelui său”, a scris Chelsea pe rețeaua de socializare.

Printre cei care i-au răspuns lui Chelsea pe Twitter s-au aflat și părinții săi, Bill, de 72 de ani, și Hillary, de 71 de ani. Ulterior, aceștia au fost fotografiați în fața spitalului, când mergeau să-și cunoască nepotul.

Deocamdată nu a fost publicată nicio fotografie cu micuțul și e probabil ca asta nici să nu se întâmple prea curând. Chelsea și soțul ei reușesc să-și țină departe de privirile curioșilor viața personală. Chelsea nici măcar nu are un cont de Instagram, deși acaestă rețea de socializare este foatre populară peste ocean.

Chelsea și Marc, un investitor de 41 de ani din Pennsylvania, formează un cuplu din 2005. În 2009 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au căsătorit.

Anunțul că familia se va mări a fost făcut de Chelsea în ianuarie, pe Twitter. Chelsea este vicepreşedinte al organizaţiei caritabile Fundaţia Clinton şi locuieşte împreună cu familia sa la New York.

Vezi și A născut Flavia Mihășan, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Prima fotografie cu bebelușul

Citește și: