Componentul trupei Paraziții a postat pe Facebook un mesaj virulent, în care critică autoritățile în contextul pandemiei de coronavirus. Dacă o parte din mesajul său e binevenită, restul postării nu se justifică, spun inclusiv fanii săi. Artistul afirmă răspicat că nu crede în existența virusului și o face în manieră proprie, destul de agresivă.

”Asasinat administrativ al spiritului. #refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă.

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!

Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid păcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.

Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, a scris el pe Facebook.

”Apă de ploaie”

Reacțiile nu au întârziat să apară și puține sunt în favoarea lui Cheloo. ”Din toata postarea asta, singura parte care trebuie luata ca atare este cea cu aprovizionarea de la tarani. Sunt intru totul de acord ca ar trebui sa facem cat mai multi acest lucru. Restul postarii, prefer sa o consider sarcasm”, îi răspunde cineva.

”Am crescut cu muzica ta, te respect pentru munca depusa, dar dacă și tu pui taguri #refuzdebotnita din partea mea te numeri printre persoanele publice ce mai bine și ar pastra părerea (proasta) personala pentru ele”, îi transmite altcineva.

”Nu aveam nevoie de COVID ca sa cumpărăm de la țărani…”, comentează un alt fan.

”O dai al naibii de bine in versuri dar din pacate la partea cu virusii, cam slabut! Bun paragraful referitor la consumul de la tarani. In rest, apa de ploaie! Vorba aia, toti suntem experti in ceva si o ardem la inteligenta maxima, dar cand apropiatii incep sa se imbolnaveasca si sa moara, se cam schimba lucrurile!”, conchide un alt prieten virtual al artistului.

Vezi și Adevăruri triste din vremea coronavirusului. Lucian Mîndruță pune puncul pe ”i”

Citește și: