În fiecare luni și marți de la ora 20.30, va fi pus la încercare talentul a 20 de bucătari și săptămână de săptămână vom vedea ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant exclusivist. Iar cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu vor aduce noi provocări pentru concurenți.

Participanții își vor pune la bătaie toate cunoștințele gastronomice, originalitatea și pasiunea. Mulți dintre ei au venit în România special pentru acest show, astfel că ambiția de a rămâne în competiție îi va motiva să facă tot ce pot pentru a ajunge cât mai departe. Fie că sunt școliți în Franța, fie că au învățat în familie tainele bucătăriei sau visează să își schimbe viața și să își transforme pasiunea în meserie, fiecare dintre ei va aduce sare și piper întâlnirii cu cei trei jurați.

Adrenalina pe care ți-o dă bucătăria și service-ul în sine nu se compară cu nimic. Iar sezonul acesta confruntarea echipelor în bucătărie ne-a adus și nouă, chefilor, multe surprize. Pentru mine aceasta este cea mai frumoasă parte a filmărilor, pentru că practic mă simt ca în viața de zi cu zi printre ingrediente, meniuri și platinguri”, spune chef Dumitrescu.

Pretențiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noștri au urmărit primul sezon și au venit cu anumite așteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, jurații, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut și cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulți au experiență, povești frumoase legate de bucătărie, talent și ambiție să supraviețuiască iadului.” a adăugat chef Scărlătescu.

O experiență ca Hell’s Kitchen scoate la iveală ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează și îl pregătește pentru o nouă etapă în această cariera”, a încheiat chef Bontea.