Pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea „Chefi la cuțite”, o producție care i-a cucerit pe foarte mulți români, au ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon.

Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu, trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

De la Cluj la București

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie.

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Credit foto: Antena 1