Vedeta obișnuia să piardă nopțile cu băieții. După ce termina munca, mergea direct la distracție, fătă a mai da pe acasă.

După o zi plină la locul de muncă, Sorin Bontea obișnuia să petreacă noaptea cu băieții, admite chiar el, conform Spy News.

Ieșirile sale o supărau pe soția sa, dar nu putea să se abțină.

Sorin Bontea a mărturisit că lucra o zi, iar următoarea zi era liber, așa că alegea ca noaptea de după prima zi de muncă să și-o petreacă la biliard sau la rummy, cu băieții.

Într-una din zile, când a ajuns acasă de la ”petrecere”, soția sa se pregătea să plece la muncă, iar rolul de a-l legăna pe fiul lor pe picioare i-a revenit lui Sorin Bontea. Deși l-a certat așa cum făcea de fiecare dată când ajungea dimineața acasă, soția i-a făcut o surpriză și i-a adus o felie de tort.

Câteva minute mai târziu, celebrul jurat a adormit cu tortul în mână, iar soția nu a avut decât să îl găsească atât pe el, cât și pe copilul lor, plini de tort, câteva ore mai târziu.

”Eram frânt, îți dai seama, o zi de muncă și o noapte pierdută.. M-a certat nevastă-mea, nu știu ce mi-a făcut, nu ziceam nimic, ce să zic?! Am comis-o? Am comis-o! Îl legănam pe fiul meu pe picioare…”, a declarat chef Sorin Bontea într-un interviu realizat de Mihai Morar.

Sorin Bontea și soția lui sunt împreună de 31 de ani

Chiar și în ciuda unor astfel de incidente, Chef Sorin Bontea este împreună cu soția lui de 31 de ani. E un familist convins și un tată foarte grijuliu.

”Ne-am cunoscut la o petrecere, intr-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a facut primul pas. La prima intalnire tin minte ca i-am dat un trandafir rosu si de atunci ii daruiesc mereu trandafiri rosii, ii plac foarte mult. Apoi i-am gatit mancare chinezeasca”, a mărturisit juratul.

Cei doi au împreună doi copii, Miruna și Iulian.

Sorin Bontea a mai recunoscut și că, acasă, soția lui este cea care gătește, iar el se declară îndrăgostit iremediabil de rețetele ei.

Vezi și Cum arăta Chef Sorin Bontea în tinerețe. Zici că e Eros Ramazzotti!

Citește și:

Divorțează Anamaria Prodan? Ce a postat vedeta de Ziua Îndrăgostiților

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar: „E o zi un pic specială”