Fanii nu au fost deloc încântați de înregistrarea postată de vedetă și i-au bătut imediat obrazul, aproape fătă excepție.

View this post on Instagram

So…wind 😁 @lowrancefishing 🚤

A post shared by Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) on

”Trist, va bateți joc de natura”, i-a scris juratului de la Chefi la cuțite cineva.

”O Doamne, câtă aroganță, câtă infatuare că mă dau cu barca într-un loc pe care nu ar trebui sa ma plimb nici cu barca cu vâsle cu prea mare viteză. Uitați de reguli, de bun simt, de păstrarea bunului lăsat de natură în cel mai pur mod. În altă țară ați fi fost toți legați în secunda următoare. La fel și pe Snagov. Rușine ca dați așa un exemplu urât celor care va urmăresc”, i-a scris vedetei altcineva.

”Pe canale nu ai voie cu viteza asta. Si chiar daca ai avea, nu e ok pt pasari”, e remarca altui fan, care nu s-a temut să-l critice.

”Nu e prea mare viteza pentru Delta Dunării?”, întreabă altcineva.

”Cu tot respectul, Sorin, in UK nu ai nevoie de permis sa conduci o barca pe canale… dar daca mergi cu asa viteza te arestează pe loc, plus ca tu esti si in Delta… un alt motiv. Si vrând nevrând, esti un influencer… tu ar trebui sa pui video din astea… cu asa…”NU”…

Am ajuns sa ne dam mari ca dupa revoluție, cand aveam Puma sau Adidas… acum ne dam mari cu masini offroad si bărci… ca de… noi pana in 2020, credeam ca sunt doar in filme. Nu… sunt peste tot in tarile civilizate si foarte ieftine… dar respecta natura… nu isi bat joc. Sper ca este doar o greseala si nu asta esti ca om…”, i-a spus verde în față un fan vedetei.

Criticat, necriticat, chef Sorin Bontea a făcut peste 63.000 de vizualizări cu această înregistrare.

Vezi și Cât de bine arăta chef Sorin Bontea în tinerețe! Avea abdomenul numai pătrățele!

Citește și:

După ce a aflat despre escapada lui romantică în Franța, Angelina Jolie i-a pus o condiție dură lui Brad Pitt, pentru a putea să-și vadă copiii

De ce a dispărut Benone Sinulescu din lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu artistul, la 83 de ani