Însă, noua siluetă a îndrăgitului bucătar provoacă reacții inedite în cadrul celebrei emisiuni.

Așa s-a întâmplat când și-a făcut apariția în emisiune și concurentul Julius Ponce Gutierrez, care este din Filipine și este bucătar de meserie.

A venit să își încerce norocul la concurs cu un preparat tradițional filipinez, cu creveți și legume. Chefii au avut parte de o surpriză atunci când au văzut preparatul. Și a fost atât de gustos, încât cei trei jurați au fost impresionați. A venit în România acum zece ani și a învățat astfel să gătească orice. Însă, acesta a stârnit hohote de râs cu glumele lui la adresa lui Scărlătescu. „Ai slăbit, man, înainte erai butoi! Sunt emoționat”, a zis Julius Ponce în fața chefilor.

Citește și:Lorenzo Lamas a făcut furori în anii ’90  în serialul  „Renegatul”, dar acum nu-l mai recunoști. El a devenit bunic, iar povestea lui este uluitoare. Cea de-a cincea soție i-a adus pe lume un nepoțel

Cum au fost surprinși Scărlătescu și Gina Pistol

800x0_15051563698f35decbSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Citește și: Halit Ergenc a făcut furori în „Suleyman Magnificul”, iar acum revine cu o poveste de dragoste uimitoare în care joacă alături de soția lui. Viața lor bate scenariul oricărui film

Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol sunt nedespărțiți în emisiune

 

„Scărlătescu e un adevărat diavol în bucătărie”, a glumit concurentul despre juratul.

Nu a mai fost acasă de un an și jumătate, dar asta nu l-a împiedicat să își păstreze voia bună, mai ales în bucătărie. De altfel, Julius a reușit să-i impresioneze pe chefi cu talentul lui în bucătărie, dar și cu umorul său, fapt pentru care merge mai departe.

Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol se pare că își iau în serios rolul de soț și soție pe care îl au pe platoul de filmare. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la filmările show-ului, unde se pare că sunt de nedespărțiți.

Cu toate acestea, după ce au apărut poze de la nunta lor, Gina Pistol a decis să clarifice pe pagina ei de facebook că nunta ei cu Scărlătescu face parte din show-ul emisiunii și nu a avut loc cu adevărat.

Citește și: