”Just… Mira. Me and my girlfriend”, a scris enigmatic Chef Scărlătescu pe Facebook, repostând o fotografie publicată inițial pe rețeaua socială la sfârșitul anului trecut. În instantaneu apare alături de o fetiță adorabilă, Mira.

Așa cum era de așteptat, poza a stârnit un val de reacții. Cei mai mulți dintre comentatori, femei, bineînțeles, i-au spus vedetei că ar trebui să se grăbească să aibă propriul copil. ”Cătăline, mă uimești! Chiar îți stă super cu un copil!!! Sincer!!!”, i-a scris cineva.

”O fotografie care nu are nevoie de comentariu!!!! Îți doresc să ai fericirea de a deveni tu tătic”, îi scrie altcineva. ”Doamne, îți stă minunat!! Nu pierde vremea, că anii nu se mai intorc și este cel mai minunat lucru ce ți se poate întâmpla, să devii tătic! La treabă, Chef!”, e urarea făcută de altcineva.

A slăbit aproape 50 de kilograme

Într-o notă hazlie, altcineva comentează: ”Chef, ai născut? Așa cred că se explică slăbirea asta bruscă”. Într-adevăr, la finele anului trecut, Chef Scărlătescu dăduse jos aproape 50 de kilograme. ”Am reușit să slăbesc 48 de kilograme și vreau să mai cobor, să ajung undeva pe la 82 de kilograme.

Organismul o lua razna când aveam aproape 140 de kilograme, acum este foarte bine.

Sport nu fac, dar urmează din ianuarie să mă apuc și de cardio. De exemplu, la prânz mănânc o jumătate de farfurie de ciorbă, iar seara, cealaltă jumătate. Anemie sau căderi de calciu nu am avut”, declara el la finele anului trecut.

Dar de unde a pornit totul? ”Mi-au luat în emisiune glicemia, era foarte mare, undeva la 295. Am ajuns la medic și am făcut o serie de investigații. Eram foarte aproape de insulină, plus altele.

Luam în jur de 12 pastile pe zi, care erau pentru inimă pentru articulații, de dureri, iar acum iau doar mentosane. Lucrez atât cât trebuie, mă distrez când trebuie și cât trebuie, dorm cât trebuie și cât este necesar. Pancreasul este singurul organ care nu poate fi înlocuit. Momentan nu am probleme, mă simt foarte bine”, mai spunea vedeta Antenei 1 atunci.

Vânat de multe femei și chiar cerut public în căsătorie

Bucătarul-vedetă e foarte discret când vine vorba de viața personală. Tabloidele nu știu prea multe despre idilele sale. Se știe însă că a fost cerut în căsătorie în mod public de o fostă concurentă de la ”Chefi la cuțite”. Nu o dată, cid e două ori!

Despre posibilitatea de a se căsători, Chef Scărlătescu spunea că nu face parte din categoria bărbaților care nu concep să se căsătorească vreodată, ci mai degrabă a celor care caută idealul feminin: ”Îmi doresc să mă însor, iar viitoarea mea soție trebuie să îndeplinească o condiție esențială. Nu are voie să gătească. Să fie clar”.

Citește și: