Aflat zilele acestea pe Coasta de Azur, chef Cătălin Scărlătescu a postat pe contul său de Facebook noi fotografii care i-au adus laude din partea fanilor. Și, dacă în trecut, nu renunța la hainele negre, acum, alege mai mult cămăși sau tricouri albe.

Așa arată acum Chef Scărlătescu

Vedeta din „Chefi la cuțite” spune că vrea să ajungă la 90 de kilograme, după ce și-a scos din alimentație pâinea, dulciurile, carnea și alcoolul. Acesta mănâncă multe salate, legume și fructe. Legumele le consumă doar făcute pe grătar sau doar la cuptor, iar salatele le mănâncă fără ulei, stropite doar cu puțină zeamă de lămâie.

Firește, laudele admiratorilor săi nu s-au lăsat așteptate: „Maaaamă, Chef Catalin Scărlatescu, ai slabit !?!? Fooooarte tare, frateee!!! Îți stă foarte bine! Bravo, Cătălin!!! Felicitari pentru ambiția ta și pentru felul cum arăți acum !”, i-a scris o fană, în timp ce altcineva comenta „Ce se băteau femeile pe el când era mai durduliu, ce se vor bate acum  Felicitari pentru ambiție, chef !”

Citește și: Chef Scărlătescu a slăbit foarte mult și și-a dezvăluit secretul. Cum a reușit să dea jos kilogramele în plus

CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU: ”Am învățat că e important să fim generoși unii cu ceilalți, fără să așteptăm nimic în schimb”