Îndrăgitul bucătar a mărturisit că a fost nevoit să-și schimbe întreaga garderobă. „A zis Botezatu că se apucase de făcut haine d-alea mari pentru mine special, dar acum sunt mic”, a declarat Cătălin la „Acces direct”.

„Cătălin a zis că nu acceptă ca iubita lui să gătească pentru că o face el foarte bine”, l-a completat Gina.

Și pentru că tot a venit vorba despre partenera lui de viață, juratul de la „Chefi de la cuțite” a dezvăluit ce condiții trebuie să îndeplinească iubita lui.

„Trebuie să găsesc pe cineva care să aibă 52 de kilograme, cât am dat eu jos. Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”,  a spus arătând spre o poză veche cu el. Uite acum cum sunt!”, a mai dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cum arată părul natural afro al lui Meghan Markle! Imagini rare cu ducesa de Sussex. N-ai să o mai vezi așa

A ținut dietă din cauza problemelor de sănătate

Cătălin a explicat că a decis să-și schimbe radical stilul de viață, după ce medicul i-a spus că dacă nu se oprește din mâncat, va muri. El recunoaște că cea mai mare plăcere a vieții lui este tot gătitul.

„La un moment dat, medicul mi-a zis:  <>. Am zis: Gata! Trebuie să fac o schimbare totală, altfel nu se poate. N-am vrut să ajung mai repede, unde oricum o să ajung”, a mai spus juratul de la „Chefi de la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu sunt gata pentru un nou sezon „Chefi la cuţite” plin de surprize şi diferit de tot ceea ce a fost până acum.

Vedeta din „Chefi la cuțite”  și-a scos din alimentație pâinea, dulciurile, carnea și alcoolul. Acesta mănâncă multe salate, pește,  legume și fructe. Legumele le consumă doar făcute pe grătar sau doar la cuptor, iar salatele le mănâncă fără ulei, stropite doar cu puțină zeamă de lămâie.

Citește și: