Vedeta de la „Chefi la cuțite” a postat pe contul lui de Facebook o imagine în care apare alături de colegul lui de emisiune, chef Florin Dumitrescu. Însă, în mod surprinzător, Scărlătescu se pare că a topit câteva kilograme că a ajuns să fie mai slab decât Dumitrescu. Acest lucru a fost sesizat imediat și de fanii  celebrului bucătar, care s-au pus pe dat comentarii și like-uri. În scurt timp, el a strâns peste 8.000 de like-uri și aproape 200 de comentarii, în care internauții l-au lăudat pentru ambiția sa, dar s-au și amuzat pe faptul că acum chef Florin va fi „grăsuțul” emisiunii.

Scărlătescu a arătat ce ține în frigider

Scărlătescu și DumitrescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Florin Dumitrescu are burta mai mare decât a lui Cătălin Scărlătescu! Ahahahahaaaaaa. Să vedeți bubuială în sezonul următor! Abia aștep să mă distrez”, „Domnule Scărlătescu, arătați foarte bine! Chef Florin Dumitrescu trebuie să facă ceva”, „ Hopa Florinel, ai burta mai mare decât Cătălin???? BRAVO,  Cătăline,ambiție mare chef!” ,  ”Felicitari Scărlătescu,unde-i burta?Ai împărțit-o colegilor?”, „Chef Scărlătescu slăbește!Chef Dumitrescu se îngrașă! Chef Bontea se menține?”, au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: ANAMARIA PRODAN: ”Eu cred că norocul ți-l faci singur”

Vrea să câștige mâna Ginei Pistol

Vedeta de la „Chefi la cuțite” a povestit că a decis să se apuce de slăbit pentru că nu se mai simțea bine și analizele îi ieșeau prost, iar medicul i-a spus că trebuie să slăbească.  Astfel, a început să urmeze o dietă strictă, pe care însă nu o recomandă tuturor, ci  precizează că cel mai bine ar fi ca cei care vor să o țină să-și întrebe medicul. Însă, el are un sfat bun pentru toți care vor să slăbească: „Oameni buni, dacă mâncați puțin slăbiți. Nu mâncați mult cum făceam eu înainte. Eu chiar mâncam mult”, a spus acesta.

Citește și: Cum arată Edith Gonzalez, starul din „Inimă sălbatică”, la aproape două luni după ce a anunțat că s-a vindecat de cancer. Transformarea este spectaculoasă

Are frigiderul gol

Și pentru a demonstra că vorbește serios, Scărlătescu a făcut o poză cu ce ține în frigider. Acesta are doar pepene, apă  și șampanie, în rest e gol. Mai mult, celebrul bucătar a dezvăluit că el a renunțat complet la pâine, aceasta fiind cel mai mare inamic al siluetei. Se pare că în ritmul acesta, vedeta Antena 1 va reuși să câștige mâna Ginei Pistol, care a zis că dacă va ajunge la 90 de kilograme, „are rochia de mireasă în maşină!”.

Citește și: