Într-o lume sub lumina reflectoarelor, și-a făcut sau nu operații estetice bucătarul vedetă?

Vedeta, originară din Italia, nu are nimic împotriva operațiilor estetice, dar spune că nu sunt pentru ea. Are 50 de ani și e mulțumită de felul în care arată. Nu vrea să se transforme într-o femeie de 20 de ani și tocmai de aceea a învățat să se accepte pe sine.

Recunoaște că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și face implant mamar, însă frica e mult prea mare. Cu toate acestea, ori de câte ori are ocazia, își face injecții cu acid hialuronic sau botox, doar pentru puțin ”refresh”.

„Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă” , a declarat Patrizia pentru Cancan.

are-50-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Patrizia Paglieri: „Pentru mine nu e așa important aspectul fizic”

Mai mult decât atât, Patrizia afirmă că nici job-ul pe care-l are nu pune presiune pe ea pentru a se „tuna”. Ca orice femeie, știe la ce artificii să apeleze atunci când vrea să fie puțin mai sexy și asta o face să se simtă și mai bine în pielea ei.

„Pentru mine nu e așa important aspectul fizic. Contează doar așa cum contează pentru orice femeie, dar eu și dacă n-am sânii perfecți nu-mi afectează meseria, nici relația cu partenerul. Îmi convine și așa, îmi pun un sutien mai bun și am rezolvat problema! 

Nici faptul că sunt în lumina reflectoarelor nu m-a impulsionat să merg în zona asta, pentru că nu mă dezbrac și nu fac show culinar în costum de baie.

Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții.  

Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani”, a mai spus ea.

Întrebată cum reușește să-și păstreze silueta în condițiile în care are de-a face nonstop cu mâncarea, iată ce a răspuns vedeta: ”În ultimii doi ani nu am stat foarte mult în bucătărie și a fost foarte ușor să-mi păstrez aceeași greutate. Nu am mai gătit toată ziua!

Oricum, și atunci când stăteam în bucătărie nu mă îngrășam. Mă săturam doar de la miros și nu gustam încontinuu” .

Vezi și Patrizia Paglieri are un iubit secret și mai tânăr ca ea. Sunt de patru ani împreună și el locuiește în altă țară

Citește și:

Cosmin Natanticu, după trei ani de căsnicie cu Eliza: „I-am dat inelul să nu plece nicăieri”

Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a contractat o bacterie din spital: „Mi-au spus că am adus-o de acasă”