Celebrul bucătar Nicolai Tand, un colaborator de lungă durată al campaniei „O şansă caldă”, continuă să sprijine acest demers inițiat de ”Asociația Șansa Ta”. El se va alătura studenţilor voluntari de la ”Asociaţia Studenţească Amicus” și de elevii de la şcoala „Mihai Ionescu” și vor împărţi supă caldă, fructe şi haine celor peste 200 de oameni nevoiaşi din zona Gării de Nord, din București. Aceasă inițiativă de ajutorare va avea loc joi, 25 iunie, de la ora 18:00. În plus, vor pune la dispoziţia tuturor celor prezenţi și asistenţă medicală.

Începând din anul 2012, peste 1500 de persoane fără adăpost – copii, tineri, familii cu mai mulţi copii şi persoane de vârsta a treia au beneficiat de hrană caldă, îmbrăcăminte şi sprijin medical. Voluntarii Asociaţiei Șansa Ta îşi desfăşoară activitatea în zona Gării de Nord şi în alte locuri din Capitală, unde aceste persoane se adăpostesc.

Până acum, elevii din şapte şcoli bucureştene au participat la acest proiect.

Campania a ajuns în al patrulea an de existenţă, dăruindu-le o masă caldă persoanelor defavorizate din punct de vedere social şi material. Pe parcursul acestui an, în fiecare joi la 18:00, voluntarii se reunesc pentru a oferi, pe lângă hrană, un zâmbet şi o vorbă bună celor mai puţin norocoşi”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.

Mai mult, proiectul „O şansă caldă” a fost răsplătit la Gala Societăţii Civile, găzduită de Ateneul Român pe 15 iunie, cu Premiul III la categoria „Servicii de asistenţă socială”. În cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Galei, aproape 150 de proiecte sociale au fost analizate de un juriu format din 50 de specialişti. 

Asociația Șansa ta

Credit foto: Antena 1, Asociația Șansa ta.