Celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată și un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la adresa acestuia. Deși inițial s-a crezut că a suferit un infarct din cauza simptomelor pe care le prezenta, se pare că acesta a făcut un atac de panică. Purtătorul de cuvânt al spitalului Elias, Silviu Negoiţă, a declarat pentru Wowbiz.ro că în urma investigațiilor făcuse de medici, se pare că nu a fost vorba de nimic grav, fiind vorba cel mai probabil de o tulburare pe fond nervos. Lui Chef Joseph Hadad se pare că i s-a făcut rău pentru că îi scăzuse tensiunea.

În anul 2012, Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase showuri din Romania.

Chef Hadad a fost ales să îndeplineasca acest rol datorită carierei sale și a măiestriei cu care transformă orice farfurie în artă. Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein.

Citește și: