Luni, 23 octombrie, Florin Scripcă, alias Chef Foa, a fost prins sub influența a două substanțe psihoactive de polițiștii rutieri din București. Acum, celebrul bucătar a decis să facă primele declarații despre situația în care este implicat.

@stirilekanaldro Atunci când oamenii legii l-au percheziționat, au descoperit că avea asupra lui patru țigări confecționate artizanal, despre care amchetatorii spun că ar fi avut un miros înțepător. #newstime #kanald2 #cheffoa #chef #foa #perchezitii #dosar #control ♬ sunet original – Stirile Kanal D

Chef Foa a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, în care regretă cele întâmplate, recunoscând că a dus distracția prea departe.

Totodată, bucătarul a precizat că își va lua o perioadă de timp să stea cu familia sa și să se liniștească, în urma acestei situații destul de tensionate pentru el.

Concret, în organismul său au fost descoperite cocaină și canabis, conform rezultatelor testelor efectuate de Poliția Română. Bucătarul vedetă fusese oprit în cadrul unui control de rutină.

momentul-cand-e-oprit-in-traficSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nu mă ascund de voi și o spun pe șleau”

”Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.

Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite. În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.

Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine. Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a transmis Chef Foa.

Polițiștii au găsit în mașină și 4 țigări dubioase

”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutieră, potrivit News.ro.

Totodată, în urma controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite 4 ţigarete susceptibile a conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător.

”În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, a precizat sursa citată.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Chef FOA: ”Pentru mine, bucătăria este o stare, o emoție, nu e o listă de cumpărături”

Citește și:

Cum se înțelege iubita lui Dinu Maxer cu copiii lui: ”Pentru copiii lui Dinu nu vreau să fiu mămică”

Iuliana Tudor, carte despre viața sa: „Când televiziunea m-a găsit și m-a furat de pe peronul unei gări, am trăit cel mai frumos vis”