„Astăzi am inceput o dieta pe care am primit-o de la un prieten. Da, știu ca nu este bine. Da, știu că sunt mai drăguț pufos, dar nu mai suport gândul că Scărlătescu este mai slab ca mine 🙂

Așa că, 3 zile de varză și revin după aceea cu restul meniului”, a scris Dumitrescu, la o poză în care primește mai multe casolete cu varză în camera lui de hotel. Acesta se pare că urmează chiar dieta lui Scărlătescu, șia ceasta începe cu trei zile în care mănânci numai varză crudă. El le-a promis faniilor că îi ține la curent cu dieta lui și le va dezvălui tot ce mănâncă zilnic.

DumitrescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„De vineri noapte nu am mai mâncat nimic altceva. Astăzi am dat gata o caserolă de varză rasă. Mai am doar o zi de varză după care urmează alt fel de mâncare, mult mai interesant: orez fiert!”, a mai scris acesta duminică. „Mai am o zi în care voi mânca doar varză, după care o să mă bucur de mult orez fiert”, a mai adăugat acesta.

Citește și:Cum arată gemenii prințului Albert al II-lea de Monaco și ai prințesei Charlene. Imagini de colecție cu prințul moștenitor Jacques și prințesa Gabriella. Sunt adorabili

Chef Scărlătescu a slăbit peste 30 de kilograme

Fanii acestuia s-au amuzat copios de anunțul lui Dumitrescu: „ Fie-ți milă și de „pufurile” de pe noi și dă-ne și nouă reteța asta minune!Nu de alta, dar nici noi nu suportăm ideea că Scărlătescu a slăbit și noi nu”, au comentat fanii.

,, Eu am ales să urmez regimul acesta pentru a da jos câteva kilograme și pentru a-mi demonstra că exista viață și fără unt, cartofi prăjiți, burgeri și deserturi cu multă ciocolată!”, spune acesta, în timp ce le dezvăluie fanilor că în ciuda restricțiilor culinare, se simte mai bine ca oricând.

Chef Scărlătescu a slăbit în ultimele luni mai bine de 30 de kilgorame, iar o imaginea în care acesta apare cu Dumitrescu a făcut furori pe rețelele de socializare, stârnind hohotele de râs ale internauților, care au comentat de zor că chef Scărlătescu a ajuns mai slab decât chef Dumitrescu.

Gina Pistol a spus în glumă că dacă Scărlătescu ajunge la 90 de kilograme, își scoate rochia de mireasă din mașină, fiind dispusă să se mărite cu el.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite” difuzate pe Antena  1.  Fiecare dintre cei trei simpatici bucătari a câștigat deja câte o dată competiția din fața camerelor de filmat

Citește și: