Zis și făcut. Cu mari emoții, ca orice școlar, acesta a trecut peste proba teoretică, ba chiar și peste traseu, iar acum așteaptă permisul de conducere.

Juratul de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” și-a anunțat fanii că a trecut cu brio de traseu și așteaptă să fie șofer cu acte în regulă. Vestea a dat-o chiar el pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie cu cel care i-a fost instructor: ”Am luat examenul. Astept permisul. Stati in casa 💪🤣 Multumesc instructorului meu care m-a invatat cum sa imi depasesc frica de sala, legislatie, dar si cum sa conduc sa iau admis cu 0 greseli la traseu!”, a spus acesta.

Dacă pe alturi planuri deja a bifat tor ce se putea, șoferia o lăsase la final. Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu.

Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat, recent, cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

”Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv. Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă.

În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate. Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima.

Vezi și Chef Florin Dumitrescu aniversează 10 ani de relație cu soția. ”Din salariul meu i-am cumparat…”

Citește și:

Declarații șoc! Mai divorțează Rona Harter? ”Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”

Joaquin Phoenix, apariție șocantă. Actorul a trecut printr-o transformare radicală