Chiar dacă e în cadă, poza nu este una indecentă sau provocatoare, pentru că tot ce se vede este un genunchi. Chipul chefului mai mult se ghicește oglindit în fereastră. Pe pervaz, aflat în imediata vecinătate a căzii, se află o sticlă de bere începută.

View this post on Instagram

Apa călduță, berea rece, vedere către terenul de fotbal, cântă Bere Gratis – Ce n-a văzut Parisul, iar eu mă gândesc la testul care mai stă între mine și o îmbrățișare cu fetele! Gata filmările, acum începe vara și pentru mine! Sunt sigur că sunt negatuv, dar mai bine să mai am răbdare decât să îmi pară rău! @cristinasimadumitrescu @beregratis #fuckcovid19 P. S. Urmează poze cu buze țuguiate și am dăcut de toate! #happyfamilytime #dordefetelemele #maieputin

A post shared by Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) on

”Apa călduță, berea rece, vedere către terenul de fotbal, cântă Bere Gratis – Ce n-a văzut Parisul, iar eu mă gândesc la testul care mai stă între mine și o îmbrățișare cu fetele! Gata filmările, acum începe vara și pentru mine! Sunt sigur că sunt negativ, dar mai bine să mai am răbdare decât să îmi pară rău!”, a scris pe Instagram Chef Florin Dumitrescu, anunțându-și fanii ”P. S. Urmează poze cu buze țuguiate și am dăcut de toate!”.

În timpul filmărilor pentru Chefi la cuțite, bucătarul vedetă s-a autoizolat de familie în mansarda casei sale. Acum așteaptă rezultatul unui ultim test Covid. Din mai și până acum, doar de două ori și-a îmbrățișat fetele.

Încă din 19 mai, când au început filmările, Florin Dumitrescu a dormit în mansarda casei sale, pentru a nu-și pune familia în pericol.

”Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ. Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie.

Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe. @cristinasimadumitrescu mai e puțin! A fost foarte greu astea 2 luni fără voi!”, scria el pe aceeași rețea de socializare în urmă cu două zile.

Vezi și Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță! Ce sport practica și cum de a ales în final bucătăria

Citește și:

Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară! Ce nume a ales pentru fetița sa. Vezi și ce a făcut chiar înainte de a naște

Căsătorie regală în plină pandemie: Prințesa Beatrice s-a măritat, în fața reginei