Sunt căsătoriți din vara lui 2014 și formează un cuplu de șapte ani și au două fete frumoase, dar îndrăgitul bucătar demonstrează că este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de soția lui. Astăzi de ziua ei de naștere el i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste, care i-a emoționat pe fanii acestuia.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Pe 31 octombrie 2010 am la fost prima ta aniversare în calitate de iubit al tău. Atunci nu te cunoșteam atât de bine și am dat toți banii mei pe un ceas pe care l-am cumpărat din Unirea, asta după ce te-am scos la o plimbare printre vitrine și te întrebam care este pe gustul tău. Am bagat la cap informația și m-am întors singur să cumpar ceasul care îți plăcea. În fiecare an am tot făcut gesturi care mai de care mai drăguţe doar ca să te pot impresiona şi cele mai tari cadouri au fost cele pe care nu am dat bani. Memorabile zilele tale de naştere, aşa că şi astăzi ar trebui să se întâmple la fel! La mulţi ani, jumătatea mea! O să îmi dau toată silinţa ca toată aventura ta în lume să fie mai frumoasă şi plină de vise împlinite! Te iubesc!  Şi la fel cum scriam în 2010, pare că sunt în rai şi sper să nu se termine vreodată!”, a scris acesta pe Facebook.

Citește și: Cine sunt piticii de la Fort Boyard. Ce iubită frumoasă are Passe-Temps. Cei doi se pregătesc să devină părinți

Chef Florin Dumitrescu și Cristina formează un cuplu de șapte ani

Postarea lui Florin Dumitrescu a primit peste cinci mii de like-uri și numeroase comentarii, fanii arătându-se încântați de faptul că vedeta de la „Chefi la cuțite” este un romantic incurabil.

„ Iubirea ta chef, pare ruptă dintr-un roman de dragoste. Cine nu vrea să aibe parte de așa ceva în realitate? Esti pur și simplu un romantic adorabil! La multi ani iubirii tale!Să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți”, „ La mulți ani! Frumoase și pure cuvinte citesc astăzi pe pagina ta! Din păcate rar sunt astfel de cuvinte în ziua de astăzi,  iar pentru asta te felicit cu drag!” sau „La mulți ani!!Un mare adevar chef: „cele mai frumoase cadouri sunt acelea care nu costă nimic”! Multă sănătate și fericire!”, au scris fanii.

Citește și: