Zelda, așa cum o alintă el, are părul strâns, așa cum se cuvine la bucătărie, e îmbrăcată într-o rochie ușoară, fără bretele, și învârte de zor într-o cratiță.

Familia e cuprinsă zilele acestea de ”febra” zacuscăi. De altfel, Florin Dumitrescu a postat pe Instagram fotografii cu toate etapele obținerii prețiosului fel de mâncare, numai bun de umplut cămara, pentru iarnă.

sotia-vedeteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Iar când nu gătește și nu filmează pentru emisiune, chef Florin Dumitrescu, soț și tată, cântă. Recent, acesta a venit cu ideea creării unui imn pentru emisiune. Zis și făcut.

Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat

”Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări, am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de vie, Praf de stele. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul și când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat și au zis Ce-ar fi să facem toată piesa așa, să filmăm chiar și un videoclip. L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit și să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică.

Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea și piesa, în fiecare pauză am stat și am scris versuri. A fost foarte mișto pentru că toată lumea era implicată și mai venea cu câte o idee. Versul despre colegii mei, Bontea și Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aș fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau 3 piese, așa că mi-a venit Cristina în ajutor și l-a scris ea.

În ultima zi de filmare a audițiilor am organizat și un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră și așa s-a născut această piesă și acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite, a povestit chef Florin Dumitrecu.

Iată ce a ieșit:

Vezi și Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță! Ce sport practica și cum de a ales în final bucătăria

Citește și:

Alin Oprea rupe tăcerea și face acuzații grave la adresa soției sale: ”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați…”

Adelina Pestrițu, aspru criticată după ce a anunțat că are COVID-19!