Dezvăluirea a făcut-o chiar e, pentru emisiunea Xtra Night Show. Din păcate, însă, sportul de performanță a lăsat urme asupra trupului lui. Și acum Chef Florin Dumitrescu are sechele de pe urma acestuia. Este și motivul pentru care el nu ar putea lua parte la o emisiune precum Asia Express, precum colegul său, Sorin Bontea.

„Nu pot în Asia, din motive medicale. Vin cu o trotinetă electrică până la muncă. Nu pot să îmi car greutatea, plus ceva extra, pentru că am niște vertebre tasate și sunt fost sportiv de performanță.”, a spus Florin Dumitrescu.

Revenind la sport, vedeta a povestit că a învățat într-o școală cu profil sportiv, cu accent pe natație. A început să joace încă din clasa a 2-a, când avea doar 9 ani, și a făcut performanță ani la rând, până a descoperit bucătăria.

„Am descoperit bucătăria! Poloul este un sport foarte frumos, iar viața de sportiv este și mai frumoasă, dar acest sport, în România, nu este susținut aproape deloc! (…)

Știam că nu îmi asigură un viitor liniștit. Am căutat să am siguranța carierei, așa că am ales bucătăria în detrimentul sportului!”, a spus el, pentru ProTV, în urmă cu ceva timp.

Vezi și Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: „Ea era pentru mine Fructul interzis”

Citește și:

Recunoști vedeta? Acum are 52 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un cântăreț celebru. Unii nu o iartă, însă, pentru că a ”stricat” o casă

Ce cadou și-a făcut Dana Săvuică, la împlinirea a 50 de ani: ”Mi-am pus…”