Răspunsul a fost dat chiar de îndrăgitul bucătar, într-un itnerviu pentru Antena Stars. Cătălin Scărlătescu a mărturisit că are câteva relaţii, dar cu beneficii, fără prea mari bătăi de cap și că prefer femeile deștepte.

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte. Stau faorte bine cu dragostea (…) Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani”, a spus îndrăgitul bucătar.

„Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos.N-am fost niciodată. Sper să nu fiu nici la bătrâneţe, să nu o iau aşa…”,  a  mai spus Cătălin Scărlătescu.

Deși apare destul de des la televizor, Cătălin susține că nu-i place să dea detalii despre viața lui privată, pentru că vrea ca oamenii să-l admire pentru ce face, nu pentru relațiile pe care le are.

„Nu sunt genul de om să mă afișez, viața mea privată e viața mea privată. Sunt o persoană publică, îmi văd de meseria mea, de festival, dar am un zid și viața mea din spatele acelui zid vreau să rămână acolo. Nu mă laud cu viața mea private. De ce aș face asta’, a precizat Scărlătescu, precizând însă că o femeie ca să îl atragă trebuie să fie inteligente.

„Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic’, a mai spus  Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit o performanță uluitoare. El a reușit să dea jos nu mai puțin de 52 de kilograme, iar transformarea este cu adevărat spectaculoasă.

Cătălin a explicat că a decis să-și schimbe radical stilul de viață, după ce medicul i-a spus că dacă nu se oprește din mâncat, va muri. Cu toate acestea, vedeta a renunțat între timp la stilul de viață sănătos, iar kilogramele în plus au început iar să apară.

Deși nu există nicio femeie specială în viața lui, Scărlătescu susține că el încă mai caută o femeie care să îl facă tată, pentru că își dorește foarte tare un copil.

 

Citește și: