Anul acesta, Chef Scărlătescu, ce și-a însușit și titulatura de căpitan, a traversat Marea Mediterană spre lumea insulară a Italiei și a Franței. Locurile inedite, private de agitația vieții cotidiene par să fie printre preferatele simpaticului bucătar, care a ales orașe vechi, de coastă ca Olbia sau Bonifacio, cel mai sudic punct al Corsicii. Deconectat, juratul este încântat de fiecare moment al croazierei. ,,E atât de multă bucurie în jurul meu!”, a declarat acesta.
Sailingul, singura pasiune care reușește să-l țină departe de bucătărie
Chef Scărlătescu mărturisește că pasiunea pentru sailing nu este nouă, de aceea se întoarce pe mare ori de câte ori are ocazia. Talentatul jurat excelează și în acest domeniu, căci și-a obținut deja permisul de navigație și următorul pas este să dețină clasa A, ce i-ar permite să se plimbe în jurul lumii. Totuși, se pare că vacanța nu îl ține departe de prima sa pasiune: bucătăria. Cătălin Scărlătescu se bucură de același răsfăț culinar cu care și-a obișnuit apropiații, rețete cu pește și fructe de mare.
Chef Scărlătescu a slăbit mai bine de 30 de kilograme
Vacanțele de vară au gust de mare pentru celebrul bucătar care consideră că sailingul îi oferă de fiecare dată altă experiență, dar același sentiment de libertate. Un lucru este cert, vara aceasta Chef se bucură mai mult ca oricând de fiecare moment, căci noua formă fizică, apreciată de toți din jur, îi insuflă mai multă poftă de viață ca oricând! În ce stare de spirit îl vor regăsi noii concurenți ,,Chefi la cuțite” și dacă juratul va rămâne la fel de relaxat pe parcursul competiției tensionate din cel mai iubit show culinar urmează să fie difuzat din toamnă la Antena 1.
Scărlătescu a slăbit în ultimele luni mai bine de 30 de kilograme și susține că singurul lucru care are succes într-o dietă este să mănânci cât mai puțin.
Citește și: