Anul acesta, Chef Scărlătescu, ce și-a însușit și titulatura de căpitan, a traversat Marea Mediterană spre lumea insulară a Italiei și a Franței. Locurile inedite, private de agitația vieții cotidiene par să fie printre preferatele simpaticului bucătar, care a ales orașe vechi, de coastă ca Olbia  sau Bonifacio, cel mai sudic punct al Corsicii. Deconectat, juratul este încântat de fiecare moment al croazierei. ,,E atât de multă bucurie în jurul meu!”, a declarat acesta.

Citește și: Viața lui Kate Middleton e în pericol!Ce măsuri a luat palatul Buckingham ca să o protejeze pe ducesa de Cambridge

Sailingul, singura pasiune care reușește să-l țină departe de bucătărie

20882560_1449941185094459_8741584547208590018_n(1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Chef Scărlătescu mărturisește că pasiunea pentru sailing nu este nouă, de aceea se întoarce pe mare ori de câte ori are ocazia. Talentatul jurat excelează și în acest domeniu, căci și-a obținut deja permisul de navigație și următorul pas este să dețină clasa A, ce i-ar permite să se plimbe în jurul lumii. Totuși, se pare că vacanța nu îl ține departe de prima sa pasiune: bucătăria. Cătălin Scărlătescu se bucură de același răsfăț culinar cu care și-a obișnuit apropiații, rețete cu pește și fructe de mare.

Citește și: El este cel mai frumos actor turc. Îl umbrește în frumusețe și popularitate până și pe Kemal din „Dragoste infinită”

Chef Scărlătescu a slăbit mai bine de 30 de kilograme

Vacanțele de vară au gust de mare pentru celebrul bucătar care consideră că sailingul îi oferă de fiecare dată altă experiență, dar același sentiment de libertate. Un lucru este cert, vara aceasta Chef se bucură mai mult ca oricând de fiecare moment, căci noua formă fizică, apreciată de toți din jur, îi insuflă mai multă poftă de viață ca oricând! În ce stare de spirit îl vor regăsi noii concurenți ,,Chefi la cuțite” și dacă juratul va rămâne la fel de relaxat pe parcursul competiției tensionate din cel mai iubit show culinar urmează să fie difuzat din toamnă la Antena 1.

Scărlătescu a slăbit în ultimele luni mai bine de 30 de kilograme și susține că singurul lucru care are succes într-o dietă este să mănânci cât mai puțin.

Citește și: