Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Iată ce spune Cătălin Scărlătescu înainte de marea provocare: “Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta.

Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”.

”Vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea declaraă, la rândul lor:Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.”

Jean Gavril și Dinu:Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură.

În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din această cursă care este foarte dificilă si care ne va pune la încercare absolut toate simțurile, fizicul si mai ales nervii fiecăruia!

Mă bucur că se întâmplă alături de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat și sunt sigur ca vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată! Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodată si chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din această experiență unică!”

Puya merge la America Express ca să dea burta jos

Bie Adam și Mihaela Adam : “Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“.

Puya și Melinda: “Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”.

Melinda recunoaște că merge la America Express dintr-un simplu motiv: “Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea”.

Bruja și Pufeh: “Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională.

Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan: “Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: “Aceasta experienta este un game changer. In mod firesc, dupa America Express viata nu o sa mai fie la fel. Credem ca este un adevărat detox, o rupere se tot ce am trăit până acum, rău sau bun”.

Diana Bulimar și Larisa Iordache: “Venind din sportul de performanță, această aventură numită “America Express “ va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar ca nu pe o bârnă de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja.

Suntem entuziasmate și recunoascătoare pentru această experiență, dar cred că ne va solicita la maxim. Avem emoții pentru că nu stim ce surprize ne asteaptă, dar cred ca vom trece cu brio de fiecare probă în parte si că vom ajunge cât mai departe în competitie, asa cum am făcut in gimnastica.

Experiența asta vine cu speranțe noi prin care ne asteptăm să trecem cu bine si să ne descoperim pe noi însene într-un alt mediu de competitie”.

Vezi și Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre nunta cu Doina Teodoru: „Mi-a dat Dumnezeu de toate”

Citește și:

Ce greutate are și cât a măsurat fiul lui Laurențiu Reghecampf la naștere. Cum se simte Corina Caciuc și unde a născut

VIDEO Andra, show total la nunta lui Nicole Cherry. Piesa cu care i-a făcut pe invitați să plângă de emoție