Îndrăgitul bucătar susține că lui îi plac femeile independente și inteligente și că nu aleargă după femei cu funcții și nu trebuie neapărat să aibă măsuri de fotomodel.

„Cu cât este mai inteligentă, cu cât este mai inventivă, cu atât este mai fabuloasă. Caut. Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple.”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate la Star Matinal. „Copiii mă plac”, a adăugat el.

„Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a mai spus  Scărlătescu.

Citește și: La 21 de ani de la lansarea filmului ”Masca lui Zorro”, Catherine Zeta Jones arată fabulos! Actrița va împlini 50 de ani

Chef Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme

„Nu sunt genul de om să mă afișez, viața mea privată e viața mea privată. Sunt o persoană publică, îmi văd de meseria mea, de festival, dar am un zid și viața mea din spatele acelui zid vreau să rămână acolo. Nu mă laud cu viața mea private. De ce aș face asta”, a precizat Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit o performanță uluitoare. El a reușit să dea jos nu mai puțin de 52 de kilograme, iar transformarea este cu adevărat spectaculoasă.

Cătălin a explicat că a decis să-și schimbe radical stilul de viață, după ce medicul i-a spus că dacă nu se oprește din mâncat, va muri.

„La un moment dat, medicul mi-a zis:  <>. Am zis: Gata! Trebuie să fac o schimbare totală, altfel nu se poate. N-am vrut să ajung mai repede, unde oricum o să ajung”, a mai spus juratul de la „Chefi de la cuțite”.

Vedeta din „Chefi la cuțite”  și-a scos din alimentație pâinea, dulciurile, carnea și alcoolul. Acesta mănâncă multe salate, pește,  legume și fructe. Legumele le consumă doar făcute pe grătar sau doar la cuptor, iar salatele le mănâncă fără ulei, stropite doar cu puțină zeamă de lămâie.

 

Citește și: