Întrebat ce o să facă atunci când va veni momentul cu inelul, adică logodna, chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) a spus că mizează pe spontaneitate. A declarat că este de un an cu Doina Teodoru (33 de ani), că dragostea l-a lovit din plin și că are tot ce și-a dorit vreodată.

Citește și: Dieta cu care a slăbit Cătălin Scărlătescu 52 de kilograme: ”Erau şi toate date peste cap în analize”. Ajunsese la 68 de kilograme!

Citește și: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu?

Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre nunta cu Doina Teodoru

„La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu (n.r. referitor la nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan.

Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Antena Stars, citat de Spynews.ro.

catalin-scarlatescu-doina-teodoru1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat.

Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos”, a declarat a declarat Cătălin Scărlătescu, la Antena Stars.