Îndrăgita vedetă TV, care în ultimele luni a slăbit foarte mult,  se pare că își serbează în această seară ziua de naștere, iar colegul și rivalul lui din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a fost cel care l-a dat de gol, cu urarea sa, în care îl avertizează că el îi va spune în continuare Grasu’, chiar dacă a mai topit din kilograme.

„Este prietenul, fratele, colegul, rivalul, modelul, elevul, pasionatul, înverșunatul, slăbuțul, pentru totdeauna Grasu’. Nu este deloc un secret că este un om special pentru mine și familia mea. A fost lângă mine când i-am cerut și am fost lângă el când a cerut. Despre el este ziua asta, 20 iulie, marele Cătălin Scarlătescu împlinește o vârstă respectabilă și alege să trăiască mai ceva ca un adolescent și pentru asta îl iubim!

La mulți ani, Grasule! Să ne trăiești mai ceva ca piramidele! Familia Dumitrescu te salută și îți urează tot binele din lume!P. S. Ne vedem diseară”, a scris chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 30 de kilograme

chefSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Chef Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea cu voința lui, reușind să slăbească în ultimele luni peste 30 de kilograme. Într-un interviu pentru Star Matinal, el a dezvăluit secretul cu care a reușit să scape de kilogramele în plus. Vedeta de la „Chefi la cuțite” a povestit că a decis să se apuce de slăbit pentru că nu se mai simțea bine și analizele îi ieșeau prost, iar medicul i-a spus că trebuie să slăbească.  Astfel, a început să urmeze o dietă strictă, pe care însă nu o recomandă tuturor, ci  precizează că cel mai bine ar fi ca cei care vor să o țină să-și întrebe medicul. Însă, el are un sfat bun pentru toți care vor să slăbească: „Oameni buni, dacă mâncați puțin slăbiți. Nu mâncați mult cum făceam eu înainte. Eu chiar mâncam mult”, a spus acesta, precizând că aceasta este cea mai bună dietă.