Scărlătescu a descoperit după ce a mâncat dintr-un burger că bucata de carne din el era stricată și avea viermi. El a povestit în emisiunea „Chefi la cuțite” că a avut mari probleme de sănătate.  După masă, el s-a simțit foarte rău și a zăcut mai multe zile la pat.

”Era să mor la un hotel de cinci stele din Vietnam, mega tare. Am mâncat o jumătate de burger, am găsit un vierme, în carne. Un vierme cu trei ouă. Era să rămâneți fără Scărlătescu. Nu știu ce-am pățit că am delirat, am căzut, m-a luat cu frisoane” a spus Cătălin Scărlătescu la debutul sezonului 5 al show-ului.

Pentru a le dovedi colegilor lui, Bontea și Dumitrescu, că ceea ce spune este adevărat, el le-a arătat o imagine în care arăta îngrozitor de rău. Era fotografiat în patul din camera de hotel, în timp ce avea frisoane și era înfășurat în cearșeafuri.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu nu se lasă și continuă să slăbească. Ce promisiune i-a făcut Ginei Pistol

A început un nou sezon „Chef la cuțite”

„Am avut febră de 40, 3. Eram pa”, a spus Scărlătescu.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac apariția în fața trioului imbatabil de jurați.

Citește și: