Cătălin Scărlatescu a povestit într-un interviu pentru Star Matinal, că anul trecut, în câd a fost în vacanță cu un prieten în Saint Martin, a fost arestat.  Îndrăgitul bucătar a mărturisit că se pregătea cu prietenul lui să plece spre Antigua, au fost arestați. Și asta, pentru că nu au știut că au nevoie de bilet de ieșire și de intrare dintr-o țară în alta, pe lângă biletul de avion. Astfel, cei doi au fost arestat imediat de autorități și au stat două nopți în arest.

Citește și: Iată când vor face prințul Harry și Meghan Markle anunțul că ducesa este însărcinată

Chef Scărlătescu a stat două nopți în arest

„Am fost arestat. Anul trecut am plecat cu Gogu, prietenul meu. Ne-am dus în Saint Martin​ și ne-am luat bilet de avion și nu am avut bilet de ieșire din Antigua și Barbuda și la pușcărie. Două nopți am stat la detenție. Am stat la plajă după un grilaj, nu am putut să stăm în față, am stat în spate. Deci am poza cu fața lui ( n.r prietenului) și pe perna scrie: detention room (camera de detenție)”, a spus Scărlătescu.

 

„Este incredibil! Plecați din insula: da! Când? Nu știm. Bilete aveți, atunci la pușcărie. Români, dacă vreodată în viața voastră mergeți într-o insulă din Caraibe trebuie să aveți bilet de intrare și ieșire că altfel vă duceți la pușcărie!”, a mai spus Catălin Scărlatescu la Star Matinal.

Citește și: