În pragul sărbătorilor de iarnă, cei doi jurați MasterChef au gătit pentru beneficiarii Complexului Integrat de Servicii Sociale pentru Adulți Sfântul Ioan, din sectorul 3 al capitalei. Pe lângă persoanele adulte care sunt cazate aici, alte câteva zeci de persoane vin zilnic pentru a primi masa de prânz.

Vinerea ce tocmai a trecut, la ora prânzului, în bucătăria centrului de servicii sociale, Chef Adrian Hădean și Chef Patrizia au pregătit un meniu format din trei feluri de mâncare savuroase, diferite față de cele cu care sunt obișnuiți beneficiarii centrului. Oamenii au primit supă cremă de țelină cu ulei de dovleac și ierburi aromatice, mușchiuleț de porc cu cremă de cartofi, hribi și sos de roșii, chec cu nuci, stafide și sos de vanilie.

„Pentru oamenii aceștia, o masă caldă este o nevoie. Cum ei au nevoie să primească, eu am nevoie să ofer. Am făcut mâncare bună, iar dacă cineva s-a bucurat și a mâncat-o, pentru mine este suficient”, a declarat juratul MasterChef, Chef Adrian Hădean.

Credit foto: Pro Tv

Chef Adrian Hădean

Bucuria de pe chipurile persoanelor nevoiașe a fost mare în momentul în care au aflat că Chef Adrian Hădean și Chef Patrizia sunt cei care le-au pregătit această surpriză de sărbători. Entuziasmați de prezența juraților MasterChef, beneficiarii au fost extrem de dornici să guste și să jurizeze preparatele propuse.

„M-am bucurat în momentul în care Adi mi-a spus de acest demers și am reacționat imediat! Încântarea pe care am simțit-o în aceste momente a fost un cadou foarte frumos de sărbători. Este minunat să poți să oferi!”, a declarat Chef Patrizia Paglieri.

Credit foto: Pro Tv

Chef Patrizia

Credit foto: Pro Tv

 

Credit foto: Pro Tv