Actrița a povestit că nu știa exact cum să reacționeze la acel moment, după ce a privit șocată cum mama ei i-a împușcat tatăl alcoolic și abuziv pentru a o apăra pe ea. „M-am purtat ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Nu am spus nimănui nimic și nici nu îmi doream să-i spun cuiva. Dacă mă întreba cineva, spuneam că tatăl meu a murit într-un accident de mașină. Cine ar vrea să spună o asemenea poveste? Nimeni nu și-ar dori”, a declarat Theron.

Charlize Theron a vorbit pentru prima dată deschis despre noaptea în care mama ei i-a ucis tatălSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ea a povestit că era îngrozită de cum vor reacționa oamenii când vor auzi prin ce experiență teribilă a trecut. „Oamenii nu știu cum să reacționeze la astfel de lucruri. Și nu voiam să mă simt ca o victimă. M-am luptat cu această traumă ani la rând până am decis să fac terapie”, a mai spus ea. Cu toate acestea, actrița povestește că terapia nu a fost deloc ușoară și a început-o târziu, când abia împlinea 30 de ani.

Citește și: Kate Middleton și prințul William, aspru criticați din cauza copiilor în turneul din Europa. Micul prinț George și prințesa Charlotte i-au făcut de râs

Tatăl ei era alcoolic și violent

Theron credea că este împăcată cu moartea tatălui ei și că este bine, însă în fiecare seară avea coșmaruri legate de acel episod, cât și toate momentele pe care le-a trăit alături de tatăl ei abuziv. „Cred că ceea ce m-a afectat cel mai mult în copilărie a fost să trăiesc într-o casă cu un alcoolic și să mă trezesc în fiecare dimineață, fără să știu exact ce se va întâmpla în acea zi. Era groaznic să mă gândesc că după ce mă trezesc  tot ce va întâmpla va depinde de faptul dacă el va bea sau nu”, a spus artista, încă afectată de aceste lucruri.

Superba blondă a mărturisit însă că cea care a ajutat-o să  treacă peste toate aceste lucruri a fost mama ei. „Ea este o sursă imensă de inspirație în viața mea. Filozofia ei de viaţă este următoarea: „A fost oribil. Recunoaşte că a fost oribil. Acum ia o decizie. Te va defini acest moment? Te vei scufunda sau vei înota? Asta e tot”

Cu toate acestea, actrița susține că i-a luat ceva să treacă peste această traumă, pentru că nu credea că astfel de lucruri i se pot întâmpla ei. „Mereu te gândești că așa ceva i se poate întâmpla altcuiva, dar nu ție”, a spus ea.

De asemenea, starul din „The Monster” a recunoscut că  pe vremea când avea 20 de ani a încercat chiar și droguri și ieșea foarte des în cluburi, însă acum la 41 de ani, viața ei s-a schimbat complet, mai ales că este mama a doi copii adoptați, fiind mult mai liniștită. „Acum mă bag în pat la 20.45 și îmi place la nebunie acest lucru. Mă trezesc la 6.30 dimineața. Trebuie să pregătesc masa pentru doi copii. Nu pot să mai fumez marijuana”, a spus ea.

Theron este mama a doi copii, un băiețel Jackson, în vârstă de cinci ani,  și o fetiță, pe nume August, în vârstă de doi ani.

Citește și: