Vedeta în vârstă de 42 de ani, mamă a doi copii adoptați, a luat cele aproape 23 de kilograme în mai puțin de 4 luni. Își amintește că în acea perioadă  ajunsese să fie deprimată și apropiații o ocoleau din această cauză.

”M-am îngrășat aproape 23 de kilograme pentru film. Am vrut să simt ce simte acea femeie (Marlo, din film – n. red.). A fost o imensă surpriză pentru mine. M-a lovit în față depresia destul de tare”, își amintește ea.

”Pentru prima oară în viața mea mâncam atât de multă mâncare procesată și beam multe băuturi pline de zahăr. Nu eram amuzant să fii pe lângă mine atunci”, mai spune ea.

”Primele trei săptămâni sunt întotdeauna amuzante, pentru că te simți ca un copil în magazinul de bomboane”, explică Theron, care numai la micul dejun consuma câte două milkshake-uri de la fast-food.

”Apoi, după trei săptămâni, nu a mai fost amuzant. Dintr-o dată, parcă te-ai săturat să mănânci atât și devine un job. Îmi amintesc că trebuia să-mi pun alarma în mijlocul nopții pentru a-mi menține greutatea”, povestește actrița.

”Mă trezeam la 2 dimineața și mâncam o farfurie de macaroane și brânză reci, pe care le așezam de cu seară lângă mine. A fost greu să mențin acea greutate”, mărturisește ea.

I-a luat 18 luni să slăbească

Actrița originară din Africa de Sud a mai povestit că a fost un coșmar să scape de greutatea acumulată. I-a luat 18 luni să ajungă la talia de dinainte de această cură de îngrășare. ”A fost o călătorie lungă, foarte lungă”, mai spune Theron, distinsă cu Oscar.

Vedeta s-a îngrășat și în trecut pentru rolul din filmul ”Monster”. De data aceasta, însă, s-a îngrijorat pentru că i-a luat mult mai mult să slăbească.

”După Monster, pur și simplu nu am mai luat gustări timp de cinci zile și am fost în regulă. Dar corpul de la 27 de ani e un pic diferit decât cel de la 43”, a mai povestit ea.

Vezi și Cum e Charlize Theron ca mamă: ”Copiii mei pot fi niște nemernici câteodată” | GALERIE FOTO

Citește și: