Actriţa avea 15 ani când tatăl ei alcoolic a tras prin uşa închisă a camerei în care ea se ascundea împreună cu mama sa.

Charlize a crescut într-o fermă de lângă Johannesburg, în Africa de Sud, alături de mama ei, Gerda, şi de tatăl ei, Charles.

Actriţa şi-a descris tatăl drept „un om foarte bolnav”, precizând că a trăi alături de un alcoolic a fost o „situaţie destul de lipsită de speranţă”.

Vorbind despre momentul morţii tatălui său, ea a povestit că acesta era atât de beat, încât „nu ar fi trebuit să poată umbla, când a intrat în casă cu o armă”.

„Mama şi cu mine eram în dormitorul meu, sprijinind uşa, pentru că încerca să o deschidă. Aşa că amândouă ne-am proptit în uşă, ca să nu poată să o împingă. El a făcut un pas înapoi şi a împuşcat prin uşă de trei ori.

Niciunul dintre aceste gloanţe nu ne-a lovit, ceea ce este pur şi simplu un miracol. Mama, aflată în autoapărare, a pus capăt ameninţării”, a declarat vedeta.

Charlize, premiată cu Oscar, a subliniat că violenţa pe care a trăit-o în familia sa este un lucru pe care îl împărtăşeşte multor persoane. „Nu îmi este ruşine să vorbesc despre asta, pentru că sunt de părere că, cu cât vorbim mai mult despre aceste lucruri, cu atât ne dăm seama că nu suntem singurii care am trecut prin astfel de situații”, a mărturisit ea.

Vezi și Charlize Theron explică de ce își crește băiatul ca pe o fată și nu ai cum să nu-i dai dreptate. Fiul ei se îmbracă numai în fuste!

Citește și: