La 5 ani după ce cei doi și-au spus ”adio”, actrița originară din Africa de Sud a făcut ordine în zvonuri, într-un interviu. Invitată la The Howard Stern Show, Charlize Theron, întrebată despre relația cu Sean Penn, a replicat prompt: ”Nu am fost deloc la un pas să mă mărit cu Sean. Am ieșit împreună, da, am făcut asta”, a declarat actrița.

”A fost o relație, sigur. A fost una exclusivă, dar care abia a ținut un an”, a mai spus ea.

”Nici măcar nu ne-am mutat împreună. Nu intenționam deloc să mă mărit cu el, nimic de genul ăsta”, a mai afirmat vedeta, completând că zvonurile legate de logodnă nu au fost decât niște ”gunoaie”.

Charlize Theron a spus că măritișul nu a fost niciodată în plan pentru că, ea, acest aspect nu a fost niciodată important. De fapt, a spus răspicat că niciodată nu și-a dorit să se mărite.

Într-un interviu mai vechi, actrița mai spunea că nici nu s-a pus problema ca Sean să-l adopte pe Jackson, băiețelul ei de culoare. ”Nu e ceva ce se poate întâmpla în 18 luni. Nu poți să-i faci asta unui copil”, declara ea atunci.

Charlize mai are și o fetiță înfiată, tot de culoare, și a menționat că nu e deloc simplu pentru ea să aibă un iubit, pentru că are deja plină agenda.

Vezi și Charlize Theron povestește drama prin care a trecut când era doar o copilă. A fost de față când mama sa l-a împușcat pe tatăl ei

Citește și: