Recent, acesta a povestit cu zâmbetul pe buze, resemnat, un peisod din anii în care chefuia fără oprire, episod care a avut loc în Italia, unde se afla pentru niște filmări. Actorul, acum în vârstă de 52 de ani, își amintește: ”Totul era bine și apoi m-am trezit într-un apartament aflat la 322 de kilometri de oraș. Fără bijuterii, fără portofel, fătă acte de identitate, fără nimic”.

Șapte ore în care nu știe ce s-a întâmplat

Deși avea obiceiul să se drogheze, actorul e de părere că cineva i-a pus un sedativ sau chiar un drog în băutură, altfel nu-și poate explica de ce nu știe cum a ajuns acolo și nu are nicio amintire dintr-un interval de șapte ore. ”O singură dată mi s-a întâmplat și acum, la ani distanță, încă mă uit în urmă și mă întreb: <>”.

Actorul din ”Doi bărbați și jumătate își mai amintește că, atunci când s-a trezit, în camera de hotel era o femeie, dar care nu vorbea engleza. Nu a putut afla prea multe de la ea prin limbajul universal al gesticii.

Charlie Sheen nu se sfiește să povestească despre trecutul său, chiar dacă mulți se îngrozesc să afle astfel de detalii. Se știe, de exemplu, fapt pe care îl recunoaște și Sheen, că obișnuia să cheltuiască zeci de mii de dolari cu prostituate. Actorul, diagnosticat cu HIV în urmă cu câțiva ani, susține însă că vremea exceselor a trecut.

Foto: Hepta

Vezi și Celebri, de succes, dar fără diplomă de BAC: Mai marii Hollywood-ului care s-au lăsat de școală| GALERIE FOTO

Citește și: