Din cel mai bine plătit actor de televiziune, în 2010, a ajuns oaia neagră de la Hollywood. Actorul a cerut ca pensiile alimentare pe care le plătește pentru cei patru copii pe care îi are cu două foste neveste să fie micșorate.

75.000 de dolari însumează doar pensiile alimentare

Concret, Charlie Sheen are de plătit lui Denise Richards suma de 20.000 de dolari pe lună, pentru cele două fiice pe care le are cu aceasta: Sam, de 14 ani, și Lola, de 13 ani, iar lui Brooke Mueller 55.000 de dolari pentru gemenii Bob și Max, de 9 ani.

Sheen, în vârstă de 52 de ani, susține că nu poate plăti lunar această sumă, pentru că nu a găsit contracte stabile, care să-i garanteze un venit fix și cert lună de lună.

Restanțe de milioane de dolari la avocați și Fisc

Sheen, care mai are o fiică de 33 de ani, Cassandra, dintr-o relație anterioară, susține că din întreaga sa avere mai are mai puțin de 10 milioane de dolari. Și, pe lângă pensiile alimentare, mai are restanțe de milioane de dolari și la avocați, el datorând bani și Fiscului.

De altfel, tocmai pentru că a ajuns la fundul sacului – el cheltuind și pe tratamente medicale, după ce a fost depistat infectat cu HIV – Sheen a scos la vânzare casa sa din Beverly Hills, fixând prețul la 10 milioane de dolari. Reședința luxoasă are șapte dormitoare, șapte băi, două piscine, o bucătărie în interior și una exterioară.

Amintim că pentru un episod din ”Doi bărbați și jumătate”, actorul era plătit cu 1,8 milioane de dolari. Însă tot în acea vreme, avea obiceiul să dea petreceri costisitoare și să cheltuiască sute de mii de dolari pe prostituate.

Foto: Hepta

Vezi și Charlie Sheen s-a trezit într-un hotel din Italia, fără portofel, ceas, acte de identitate. Nici nu știe cum a ajuns acolo

Citește și: