53 de ani în care a făcut doar ce a vrut, motiv pentru care a fost mereu în atenția tabloidelor. Născut în New York, pe numele din buletin Carlos Irwin Estevez, actorul a avut întotdeauna un comportament excentric. De la abuzul de alcool și droguri până la comportamentul său de față de femei.

Puțini știu că în 1990, Sheen a cerut-o de soție pe Kelly Preston, însă logodna lor nu s-a terminat cu o nuntă, așa cum se aștepta toată lumea, pentru că actorul a împușcat-o accidental pe aceasta. Așa cum era de așteptat, Kelly a anulat nunta. Imediat după aceea, actorul s-a internat la reabilitare.

În 1995 s-a căsătorit cu modelul Donna Peele. În decurs de un an deja divorța. Atunci s-a aflat că apela des la prostituate, cu care ar fi cheltuit sute d emii de dolari. Nu și-a schimbat stilul de viață, chiar dacă acesta, cel mai probabil, l-a infectat cu HIV.

O altă iubită, tot model, Brittany Ashland, l-a acuzat ulterior că a desfigurat-o cu mai multe lovituri. În acea perioadă a fost spitalizat, în urma unei supradoze.

Are cinci copii cu două femei

În 2002, când avea 36 de ani, s-a căsătorit cu actrița și modelul Denise Richards, pe care o întâlnise pe platoul de filmare de la ”Good Advice”. Împreună au avut doi copii. Când era gravidă a doua oară, Richards a intentat divorț, pe motiv că Sheen era dependent de jocurile de noroc, de medicamente și era agersiv cu ea.

În 2007 s-a căsătorit cu Brooke Mueler, cu care a avut trei copii. După trei ani de mariaj, Mueler a cerut divorțul, susținând că Sheen a încercat să o omoare, în timpul unei altercații.

De notorietate au fost și relațiile actorului (care s-a lansat încă din adolescență, renunțând și la studii) cu actrițe din filme pentru adulți, așa cum sunt Ginger Lynn sau Heather Hunter.

Foto: Hepta

Vezi și Cât de nebune erau petrecerile lui Charlie Sheen! Actorul își verifica musafirii să vadă dacă nu au murit

Citește și: