„Finally I am officially a Romanian resident, Brexit be damned!” (nr. În sfârșit sunt oficial rezident român. Blestemt să fie Brexit-ul), scris Charlie Ottley pe pagina sa de socializare, atașând și fotografia noului său document de identitate.

Charlie Ottley a venit în România în urmă cu 10 ani și s-a îndrăgostit iremediabil de țara nostră.

S-a mutat în Transilvania, unde, în urmă cu un an, și-a cumpărat și o casă, în Șirnea (județul Brașov), pe care a recondiționat-o după propriul gust.

„Ok, deci am devenit mândrul proprietar al unei ferme în Carpaţi, în gloriosul sat Şirnea, graţie partenerei mele Oana şi al tatălui ei Constantin Mihai. Plăţile finale au fost făcute şi contractele semnate. Un capitol se încheie, unul nou începe. A luat numai 6 luni de birocraţie şi acte, dar am 6.000 metri pătraţi de paradis. E timpul să scoatem nişte dopuri!“, a scris la vremea respectivă Charlie Ottley pe Instagram.

Îndrăgostit de România

Charlie Ottley, britanic 100%, a studiat teologia şi filosofia la Universitatea din Bristol. Însă s-a îndrăgostit de frumuseţile României în timp ce filma seria de documentare „Wild Carpathia“, serie ce avea să facă înconjurul lumii.

Acestui documentar i-a urmat o altă serie intitulată „Flavours of Romania”, care poate fi urmărită pe Netflix.

De curând, Charlie a terminat de realizat un nou documentar în România: „Wild Danube”, potrivit Digi24.

Charlie Ottley a fost decorat în ianuarie a.c. de către preşedintele Klaus Iohannis pentru promovarea constantă a României.

Din 2011, Charlie Ottley şi-a dedicat energia pentru a lupta pentru păstrarea bogăţiilor naturale ale României, realizând seria Wild Carpathia, difuzată în 110 ţări şi tradusă în 11 limbi.

Citește și: Isabelle Adjani, dependentă de operațiile estetice. Cum arată azi, la 66 de ani

xAl Bano și Romina Power au devenit pentru a treia oară bunici