Aceasta a fost primul prima reacție publică a prințesei Charlene de când s-a retras din Monaco din motive de sănătate. Absentă mai multe luni din Principatul Monaco, Charlène din Monaco a revenit în în principat luna martie, însă nu a comentat în niciun fel motivele care au ținut-o departe de familia sa.

xPrințul Albert de Monaco a făcut noi declarații despre starea prințesei Charlene. Mesaj dur pentru presă

Dar iată că, după mai multe apariții publice, soția prințului Albert de Monaco a oferit publicației Nice Matin primul ei interviu după câțiva ani.

„Când m-am întors în Principat, mi-am concentrat toată energia pe copiii mei, pe soțul meu și pe sănătatea mea, pentru că acestea sunt prioritățile mele. Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să mă grăbesc. Drumul a fost lung, dificilă și dureros. Azi mă simt mai liniștită.”, a spus Charlene.

Charlene consideră zvonurile privind problemele apărute în mariajul său „regretabile”

Absența îndelungată a prințesei din principat a stârnit o mulțime de zvonuri, în special despre posibilele probleme apărute în mariajul ei cu prințul Albert.

xPrințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei

Charlene consideră toate aceste bârfe „regretabile” și spună că Prințul Albert al II-lea „a făcut totul pentru a mă proteja și a ne proteja copiii”.

„Ca toți ceilalți, și noi suntem oameni și, la fel ca toți oamenii, avem emoții, slăbiciuni, doar că familia noastră este expusă presei și chiar și cea mai mică problemă este mediatizată”.

Prințesa a strălucit pe scenă, la un festival de modă alături de fiica sa

Tot la înceeputul acestei săptămâni, Charlene de Monaco a mai bifat o premieră, semn că starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună: a urcat pentru prima dată pe scena unui festival de modă – cea de-a 10-a ediție a Săptămânii Modei de la Monte-Carlo.

Îmbrăcată într-o rochie diafană, lungă și albă din triplu voal, Charlene a pășit pe scenă alături de micuța Gabrielle care a purtat și ea o rochie lungă, din mătase, cu un imprimeu floral în nuanțe de bleu și roz, demnă de o mică prințesă.

.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Această ieșire la un eveniment de modă mamă/fiică la Monte-Carlo Fashion Awards m-a încântat și pentru prima dată am urcat împreună cu Gabrilla pe o scenă. Nu era deloc emoționată, era chiar destul de amuzată și ar fi putut să facă singură spectacol pe scenă!”, a povestit mândră Charlene.

„Gabriella, ca toate fetițele de vârsta ei, iubește rochiile de prințesă, coafurile și chiar îmi încercă rujurile. Gabriella are un stil propriu și chiar îmi place să o încurajez”, a mai spus Charlene ziariștlor.

De altfel, înainte de marele veniment, Charlene de Monaco a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care își ține strâns în brațe fiica, ambele purtând ținutele cu care au apărut pe scenă.

„Am adorat fiecare moment pregătindu-mi Prințesa pentru primul ei eveniment oficial. Așteptăm cu nerăbdare o seară grozavă la premiile de modă”, a scris ea lângă fotografia apreciată de aproape 50.000 de internauți.

Citește și: Prințul Albert de Monaco ar fi fost de acord să-i plătească soției sale, Charlene, 12 milioane de euro pe an pentru a se asigura că își îndeplinește în continuare îndatoririle regale

xCharlene de Monaco, mai tristă ca niciodată, la prima apariție în public alături de familia sa